Resurse materiale
Prezentarea resurselor liceului

Liceul Teologic Ortodox “Sfântul Constantin Brâncoveanu” Făgăraş dispune de:

◉ 13 SĂLI DE CLASĂ
◉ CABINET DE FIZICĂ
◉ CABINET DE CHIMIE
◉ CABINET DE BIOLOGIE
◉ CABINET DE RELIGIE
◉ CABINET DE CALCULATOARE DOTAT CU REŢEA DE CALCULATOARE ŞI SISTEMUL AEL
◉ CABINET FONETIC
◉ CABINET DE ASISTENŢĂ PSIHO-PEDAGOGICĂ
◉ SALĂ DE SPORT
◉ CAPELĂ

Resurse materiale

De Liceul Teologic Ortodox “Sfântul Constantin Brâncoveanu” aparțin și Biserica “Sfântul Apostol Andrei” precum și Grădinița “Sfântul Mateias Brâncoveanu”.

Şcoala dispune de 5 săli de clasă, dotate cu mobilier, laborator de informatică, capelă proprie pentru programul religios zilnic şi practica elevilor, bibliotecă dotată cu aproximativ 3000 de volume, volume atât din domeniul teologic cât şi laic.

Sala de sport a fost renovată în două rânduri , oferind în prezent condiţii bune de desfăşurare a activităţilor sportive.

Seminarul Teologic Ortodox “Sf. C-tin Brâncoveanu este o şcoală cu dublă subordonare: Ministerul Educaţiei Cecetării si Tineretului şi Arhiepiscopia Sibiului.

Aici au absolvit până în prezent şapte promoţii cu rezultate remarcabile la examenul de bacalaureat (cu promovabilitate de 98%) şi cu peste 90% din absolvenţi fiind admişi la învăţământul superior teologic şi laic.

Multi elevi au obtinut performante deosebite, la concursurile scolare, olimpiada nationala de Religie si alte concursuri interjudetene si locale atat la disciplinele teologice, dar si la cele laice.